Bled – poročni fotograf

Fotografiranje poroke v mestu Bled - poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke – Bled

Sta si za kraj vajine poroke izbrala Bled in se zanimata za fotografiranje poroke? Sem Andraž Gregorič, poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko se dva odločita, da si bosta izrekla zaobljubo ljubezni, je to nepozaben dogodek. Moj cilj je doseči posnetke, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročne fotografije, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Ljubezen je ključ, ki odklepa vsa vrata.

- Neznan

Bled – poročno fotografiranje

Če vama je moj stil fotografiranja všeč, me kontaktirajta. Povpraševanje za poročno fotografiranje mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje na Bledu.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Se poročite na Bledu?

Stopite v stik z mano:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.