Bohinj - Poročni fotograf

Fotografiranje poroke v Bohinju - poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke - Bohinj

Ali se bosta poročila v kraju Bohinj in se zanimata za fotografiraje poroke? Sem Andraž Gregorič, poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot sto porok. Ko se dva odločita, da bosta svojo ljubezen potrdila z zaobljubo, je to nepozaben dogodek. Moj cilj je doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisane kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu strani Fotografiranje porok, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Življenje in ljubezen, ki ju ustvarimo, sta življenje in ljubezen, ki ju živimo.

– Leo Buscaglia

Bohinj – poročno fotografiranje

Če vama je moj stil fotografiranja všeč, me kontaktirajta. Povpraševanje za poročno fotografiranje mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje v kraju Bohinj.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Imate vprašanje?

Pokličite ali pišite:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž