BUDIMPEŠTA - POROČNI FOTOGRAF

Porocni fotograf v Budimpesti

Budimpešta - Poročna fotografija

Ali bo vaš poročni dan potekal v Budimpešti in vas zanima poročna fotografija? Moje ime je Andraž Gregorič in sem destinacijski poročni fotograf. Dobrodošli na moji spletni strani.

Že več kot 15 let sem s fotografijo ukvarjam profesionalno. Kot poročni fotograf sem fotografiral več kot 200 porok. Moj cilj je narediti popolne, unikatne fotografije, ki bodo postale neprecenljiv spomin na poročni dan.

Oglejte si galerijo Poročne fotografije, kjer lahko preberete več o mojem delu.

Love is a friendship that has caught fire.

- A. Landers

Fotografiranje poroke v Budimpešti

Če vam je moj slog všeč, me kontaktirajte. Povpraševanje za fotografiranje poroke pošljite na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Sporočite mi datum vaše poroke, kakšne so vaše želje in poslal vam bom ponudbo. Če vam bo ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za sestanek in se pogovorili o podrobnostih fotografiranja poroke v Budimpešti.

Odlična priložnost, da stopimo v stik in vidite, kako delam, je fotografiranje para. Več o tem si lahko ogledate v galeriji Fotografiranje para.

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž