Dolenjska – poročni fotograf

Fotografiranje poroke na Dolenjskem - poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke - Dolenjska

Je Dolenjska (Mokrice, Bogenšperk, Otočec, Krško, Dolenjske toplice, Šmarješke toplice...) lokacija vajine poroke in se zanimata za najem poročnega fotografa? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko se dva odločita, da bosta svojo ljubezen potrdila z zaobljubo, je to nepozaben dogodek. Trudim se doseči posnetke, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Fotografiranje poroke, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Ljubim te, a ne zgolj zato, ker si, kar si, a tudi zato, kar sem jaz, ko sem s tabo.

– R. Croft

Dolenjska – poročno fotografiranje

Če se zanimata za najem poročnega fotografa, mi lahko pošljeta povpraševanje na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in poslal vama bom ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje na Dolenjskem.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi predporočno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Predporočno fotografiranje.