Gorenjska – poročni fotograf

Poročno fotografiranje na gorenjskem - poročni fotograf Andraž Gregorič.

Poročno fotografiranje - Gorenjska

Je vajina poročna lokacija Gorenjska (Tržič, Kranjska Gora, Cerklje, Radovljica, Brdo pri Kranju, Domžale...) in se zanimata za poročno fotografiranje? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Vsaka poroka je zgodba zase in vsaka svojevrsten izziv. Moj cilj je doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročne fotografije, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Ljubezen je ključ, ki odpira vrata do sreče.

- O. W. Holmes

Gorenjska – fotografiranje poroke

Če vama je moj stil fotografiranja všeč, me kontaktirajta. Povpraševanje za fotografiranje poroke mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in poslal vama bom ponudbo. V kolikor vama bo zanimiva, se bomo dogovorili za sestanek in se pogovorili o podrobnostih za fotografiranje vajine poroke na Gorenjskem.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi predporočno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na fotografiranje poroke. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Predporočno fotografiranje.

Se poročite na gorenjskem? Napišite mi vaše želje:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.