Follow me
Facebook page Twitter profile Atom feed

Pogosta vprašanja

Ponujate kot končni izdelek tudi profesionalno izdelano poročno foto knjigo?

Da. Nudim foto knjige različnih velikosti in formatov. Zunanji izgled platnice si izberete sami. Strani so natisnjene na profesionalni fotografski papir. Ponujam visoko kvalitetne poročne foto knjige, ki so med najboljšimi na tržišču.

Ali se lahko 100% zaneseva, da boste prišli na najino poroko?

Vsekakor! Če pa se slučajno zgodi, da višja sila onemogoči moj prihod, bom poskrbel za kvalitetnega fotografa, ki me bo nadomestil.

Dobiva poleg foto knjige tudi fotografije v digitalni obliki?

Da. Vse fotografije, ki so v foto knjigi ali albumu ter še ostale izbrane fotografije, ki niso uporabljene v knjigi ali albumu, dobita v digitalni obliki.

Kdaj lahko pričakujeva končni izdelek, foto knjigo oziroma album?

Ker sta izbor in obdelava zelo pomembna za končni videz vaših fotografij, je izdelek ponavadi nared čez približno tri do šest tednov.

Ali so fotografije, ki jih dobiva, digitalno obdelane?

Da. Vse fotografije, ki jih oddam na digitalnem mediju, so obdelane. Narejene so barvne korekcije, popravljeni so kontrasti… Izbrane fotografije, ki so v foto knjigi ali v albumu, so dodatno retuširane.

Ali naredite tudi skupinske družinske posnetke?

Seveda. Nobena poročna knjiga ali album ne sme ostati brez njih. Poskrbim, da dobite fotografije, ki jih lahko pričakujete od večine poročnih fotografov. Moj cilj pa je iti korak dlje in doseči posnetke, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Omogočate tudi online galerijo?

Da. Galerijo z geslom boste dobili brezplačno. Dostop do vaših fotografij pa bodo imeli vsi tisti vaši prijatelji in člani družine, katerim boste geslo posredovali.

Od kod ste in ali pridete tudi v oddaljene kraje?

Sem iz okolice Domžal. Razdalja mi ne predstavlja nobene ovire.