Jesenice – poročni fotograf

Poročno fotografiranje na Jesenicah. Poročni fotograf Andraž Gregorič.

Poročno fotografiranje v mestu Jesenice

Sta si za kraj vajine poroke izbrala Jesenice in se zanimata za najem poročnega fotografa? Sem Andraž Gregorič, poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko se dva odločita, da bosta svojo ljubezen potrdila z zaobljubo, je to nepozaben dogodek. Trudim se doseči posnetke, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročno fotografiranje, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Ljubezen in sanje sta le besedi, dokler ju ne izkusimo.

- Paulo Coelho

Jesenice – fotografiranje poroke

V kolikor se zanimata za najem poročnega fotografa, mi lahko pošljeta povpraševanje na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in poslal vama bom ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za fotografiranje vajine poroke v mestu Jesenice.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na fotografiranje poroke. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Ali iščete poročnega fotografa v Jesenicah?

Pokličite ali pišite:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.