Koroška – poročni fotograf

Fotografiranje poroke na Koroškem - poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke - Koroška

Je lokacija vajine poroke Koroška (Slovenj Gradec, Dravograd, Bukovje, Črna na Koroškem, Mežica, Ravne...) in se zanimata za najem poročnega fotografa? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Zaobljuba ljubezni je nepozaben dogodek. Moj cilj je doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Fotografiranje porok, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Obstaja zgolj ena sreča v življenju: ljubiti in biti ljubljen.

- G. Sand

Koroška – poročno fotografiranje

Če vama je moj stil fotografiranja všeč, me kontaktirajta. Povpraševanje za poročno fotografiranje mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in poslal vama bom ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za fotografiranje vajine poroke na Koroškem.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Imate vprašanje? Stopite v stik z mano:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.