Kras – poročni fotograf

Poročno fotografiranje na Krasu – poročni fotograf Andraž Gregorič.

Poročno fotografiranje - Kras

Je Kras lokacija vajine poroke in se zanimata za poročno fotografiranje? Sem Andraž Gregorič, poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko se dva odločita, da bosta svojo ljubezen potrdila s poroko, je to nepozaben dogodek. Moj cilj je doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisane kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročno fotografiranje, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Življenje nas je naučilo, da ljubezen ni zrenje drug v drugega, temveč zrenje v isto smer.

– A. de Saint-Exupery

Kras – fotografiranje poroke

Če vama je moj stil fotografiranja všeč, me kontaktirajta. Povpraševanje za fotografiranje poroke mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in poslal vama bom ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za fotografiranje vajine poroke na Krasu.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi predporočno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na fotografiranje poroke. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Predporočno fotografiranje.

Imate vprašanje?

Spoznajmo se:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž