Ljubljana - Poročni fotograf

Poročno fotografiranje v Ljubljani. Poročni fotograf Andraž Gregorič.

Poročno fotografiranje v mestu Ljubljana

Se poročita v mestu Ljubljana in se zanimata za poročno fotografiranje? Sem Andraž Gregorič, poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Vsaka poroka je zgodba zase in vsaka svojevrsten izziv. Moj cilj je doseči posnetke, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročne fotografije, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.

- M. Proust

Ljubljana – fotografiranje poroke

Če vama je moj stil fotografiranja všeč, me kontaktirajta. Povpraševanje za fotografiranje poroke mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za fotografiranje vajine poroke v mestu Ljubljana.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na fotografiranje poroke. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Imate vprašanje? Stopite v stik z mano:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.