Maribor – poročni fotograf

Fotografiranje poroke v mestu Maribor - Poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke v mestu Maribor

Se zanimata za najem poročnega fotografa za fotografiranje vajine poroke v mestu Maribor? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko se dva zaobljubita drug drugemu v ljubezni, je to nepozaben dogodek. Trudim se doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu strani Fotografiranje porok, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Res svetle so zvezde, kometi barviti, srce pa edino, ki more ljubiti.

- F. Lainšček

Maribor – poročno fotografiranje

Povpraševanje za poročno fotografiranje mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in poslal vama bom ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje v mestu Maribor.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Imate vprašanje glede fotografiranja poroke v Mariboru?

Spoznajmo se:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž