Murska Sobota – Poročni fotograf

Poročno fotografiranje v Murski Soboti - poročni fotograf Andraž Gregorič. .

Poročno fotografiranje v mestu Murska Sobota

Se bo vajina poroka odvijala v mestu Murska Sobota in se zanimata za najem poročnega fotografa? Sem Andraž Gregorič, poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko si dva potrdita svojo ljubezen z zaobljubo, je to nepozaben dogodek. Moj cilj je doseči posnetke, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročne fotografije, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Ljubezen je sreča, ki jo dajemo drug drugemu.

- Neznan

Murska Sobota – fotografiranje poroke

Če se zanimata za najem poročnega fotografa, mi lahko pošljeta povpraševanje na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in poslal vama bom ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za fotografiranje vajine poroke v mestu Murska Sobota.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na fotografiranje poroke. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Se zanimate za fotografiranje poroke v Murski Soboti?

Stopite v stik z mano:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž