Novo mesto – poročni fotograf

Fotografiranje poroke – poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke v kraju Novo mesto

Sta si za lokacijo vajine poroke izbrala Novo mesto in se zanimata za najem poročnega fotografa? Sem Andraž Gregorič, poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Obred zaobljube ljubezni je nepozaben dogodek.

Moj cilj je doseči posnetke, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan. Vabljena k ogledu galerije Fotografiranje porok, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Naredi me nesmrtnega s poljubom.

- C. Marlowe

Novo mesto – poročno fotografiranje

Povpraševanje za poročno fotografiranje mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje v kraju Novo mesto.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi predporočno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na fotografiranje poroke. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Predporočno fotografiranje.

Vas zanima ponudba? Pišite ali pokličite:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž