Piran – poročni fotograf

Poročni fotograf Andraž Gregorič. Poročno fotografiranje v Piranu.

Fotografiranje poroke v mestu Piran

Bo vajin poročni dan potekal v mestu Piran in se zanimata za fotografiranje poroke? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko si dva potrdita svojo ljubezen s poroko, je to nepozaben dogodek. Trudim se doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Fotografiranje poroke, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Bistvo življenja je zmožnost ljubiti.

- P. Coelho

Piran – poročno fotografiranje

Povpraševanje za poročno fotografiranje mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje v mestu Piran.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi predporočno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Predporočno fotografiranje.

Lep pozdrav,

Andraž