Ptuj – poročni fotograf

Fotografiranje poroke v mestu Ptuj – poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke v mestu Ptuj

Sta si za lokacijo vajine poroke izbrala Ptuj in se zanimata za fotografiranje poroke? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko si dva potrdita svojo ljubezen z zaobljubo, je to nepozaben dogodek. Trudim se doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu strani Fotografiranje porok, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Ljubezen je ključ za razumevanje vseh skrivnosti.

- P. Coelho

Ptuj - poročno fotografiranje

Povpraševanje za poročno fotografiranje mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje v mestu Ptuj.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi predporočno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Predporočno fotografiranje.

Imate vprašanje?

Preko spodnjega obrazca mi pošljite povpraševanje in odgovoril vam bom v najkrajšem možnem času.

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž