Portorož – poročni fotograf

Fotografiranje poroke v mestu Portorož - poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke v mestu Portorož

Iščeta poročnega fotografa za fotografiranje vajine poroke v mestu Portorož? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Zaobljuba ljubezni je nepozaben dogodek. Trudim se doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu strani Fotografiranje poroke, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Ljubezen in sreča sta dvojčici ali rojeni druga iz druge.

- W. Hazlitt

Portorož – poročno fotografiranje

Povpraševanje za poročno fotografiranje mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in poslal vama bom ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje v mestu Portorož.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Imate vprašanje glede fotografiranja poroke v Portorožu?

Stopite v stik z mano:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž