Prekmurje – poročni fotograf

Poročno fotografiranje v Prekmurju - poročni fotograf Andraž Gregorič.

Poročno fotografiranje - Prekmurje

Je lokacija vajine poroke Prekmurje (Lendava, Moravske Toplice, Rakičan, Panonska vas, Prlekija, Banovci...) in se zanimata za poročno fotografiranje? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko se dva odločita, da bosta svojo ljubezen potrdila s poroko, je to nepozaben dogodek. Moj cilj je doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročne fotografije, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Ljubezen je tista, ki vrti ta svet in varuje zvezde na nebu.

- Paulo Coelho

Prekmurje – fotografiranje poroke

Če vama je moj stil fotografiranja všeč, me kontaktirajta. Povpraševanje za fotografiranje poroke mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo zanimiva, se bomo dogovorili za sestanek in se pogovorili o podrobnostih za fotografiranje vajine poroke v Prekmurju.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na fotografiranje poroke. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Stopimo v stik:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.