Primorska – poročni fotograf

Fotografiranje poroke na Primorskem – poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke - Primorska

Je vajina poročna lokacija Primorska (Ankaran, Nova Gorica, Sežana, Štanjel, Lipica, Bernardin, Izola...) in se zanimata za fotografiranje poroke? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko se dva odločita, da se bosta zaobljubila drug drugemu v ljubezni, je to nepozaben dogodek. Moj cilj je doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu strani Fotografiranje poroke, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Moč ljubezni - kadar ljubimo, si vselej želimo postati boljši, kot smo.

- P. Coelho

Primorska – poročno fotografiranje

Če vama je moj stil fotografiranja všeč, me kontaktirajta. Povpraševanje za poročno fotografiranje mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in poslal vama bom ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje na Primorskem.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Se zanimate za poročno fotografiranje?

Pošljite povpraševanje:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.