Škofja Loka – poročni fotograf

Fotografiranje poroke v Škofji Loki – poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke v mestu Škofja Loka

Bo vajina poroka potekala v mestu Škofja Loka in se zanimata za fotografiranje poroke? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Obred zaobljube ljubezni je nepozaben dogodek. Trudim se doseči fotografije, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročne fotografije, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

V sanjah in ljubezni ni nič nemogoče.

- J. Arony

Škofja Loka – poročno fotografiranje

Povpraševanje za poročno fotografiranje mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje v mestu Škofja Loka.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi predporočno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Predporočno fotografiranje.

Imate poroko v Škofji Loki?

Za več informacij mi pišite ali pokličite.

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž