Slovenj Gradec – poročni fotograf

Fotografiranje poroke – poročni fotograf Andraž Gregorič.

Fotografiranje poroke v mestu Slovenj Gradec

Je kraj vajine poroke Slovenj Gradec in se zanimata za najem poročnega fotografa?

Sem Andraž Gregorič, poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko se dva odločita, da se bosta zaobljubila drug drugemu v ljubezni, je to nepozaben dogodek. Trudim se doseči posnetke, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročne fotografije, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Vse, kar je v letu ptice, je v srcu človeka, ki ljubi.

- R. Kerševan

Slovenj Gradec - poročne fotografije

V kolikor se zanimata za najem poročnega fotografa, mi lahko pošljeta povpraševanje na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za poročno fotografiranje v mestu Slovenj Gradec.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi predporočno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na poročno fotografiranje. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Predporočno fotografiranje.

Imate več vprašanj o poročnem fotografiranju?

Z veseljem vam bom odgovoril.

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.