Štajerska - Poročni fotograf

Poročno fotografiranje na Štajerskem - poročni fotograf Andraž Gregorič.

Poročno fotografiranje - Štajerska

Je Štajerska (Laško, Rogaška, Rimske toplice, Žička kartuzija, Rogla, Dobrna...) vajina poročna lokacija in se zanimata za najem poročnega fotografa? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko se dva odločita, da si bosta izrekla zaobljubo ljubezni, je to nepozaben dogodek. Trudim se doseči posnetke, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročne fotografije, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Najboljše in najlepše stvari na svetu ne morejo biti videne ali dotaknjene. Morajo se začutiti s srcem.

– H. Keller

Štajerska – fotografiranje poroke

V kolikor se zanimata za najem poročnega fotografa, mi lahko pošljeta povpraševanje na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo moja ponudba zanimiva, se bomo dogovorili za srečanje in se pogovorili o podrobnostih za fotografiranje vajine poroke na Štajerskem.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi predporočno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na fotografiranje poroke. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Predporočno fotografiranje.

Se zanimate za fotografiranje poroke?

Napišite mi vaše želje.

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.