Božično fotografiranje 2024

Božično fotografiranje 2023.

Božično fotografiranje v foto studiu - Domžale

Čarobni december se počasi bliža in tudi letos sem za vas pripravil božično fotografiranje. Doživite nekaj novega in shranite spomine na praznični čas v objemu družine.

Božično fotografiranje poteka pred ozadjem in sceno, ki sta vsako leto drugačna, vedno pa pričarata prazično vzdušje. Scena je primerna tako za najmlajše, kot tudi za veččlansko družino.

Fotografiranje družine poteka v sproščenem vzdušju. Ustvarijo se božične fotografije celotne družine, mamice z otroki, očka z otroki in samo otroci.

Praznično fotografiranje se prične konec oktobra in poteka v terminih po dogovoru. Lokacija fotografiranja je na naslovu Preloška cesta 3, 1230 Domžale (na voljo je parkirni prostor).

Božično fotografiranje 2024 vključuje:

  • 30 min fotografiranja
  • novo ozadje, scena in rekviziti
  • 8 obdelanih fotografij v digitalni obliki (družinske fotografije vključene) - možnost dokupa dodatnih fotografij
  • cena: 130 eur
Praznično fotografiranje.

V studiu so za izposojo na voljo oblačila in modni dodatki za deklice in dečke od cca 5 do 10 let (primeri na fotografijah).

Možna je tudi izdelava visoko kakovostnih fotografij v tiskani obliki različnih formatov in fotoplatno.

Rezervacija termina:

Zagotovite si zaželjen termin in pravočasno stopite v stik z mano preko naslova info@andrazgregoric.com ali pokličite 031 504 434.

Na voljo so termini v dopoldanskih in popoldanskih urah, tudi ob vikendih.

Studijsko božično fotografiranje.

Pogosta vprašanja

1. Kje poteka božično fotografiranje?

Fotografiranje poteka v foto studiu na Preloški cesti 3, 1230 Domžale.

2. Kateri termini so na voljo?

Fotografiranje poteka po dogovoru - obvezna rezervacija. Možni so termini v dopoldanskih in popoldanskih urah, med tednom in vikendih.

3. Kako poteka rezervacija?

Povpraševanje za fotografiranje mi lahko pošljete preko kontaktnega obrazca (spodaj) ali na elektronski naslov info@andrazgregoric.com ali pokličete 031 504 434. Dogovorili se bomo o terminu fotografiranja ter ostalih podrobnostih.

Fotografiranje za božič.

4. Kaj obleči za božično fotografiranje?

Božično fotografiranje poteka na toplem v foto studiu. Na sceni ste lahko bosi ali obuti v nogavice.

Od oblačil lepo izpadejo pletenine, žamet in karo vzorec. Predlagam kombinacije enobarvnih oblačil v svetlih odtenkih (bela in bež) ali v božičnih barvah (rdeča in zelena). Zanimivi so tudi puloverji, pižame in nogavice v božičnem stilu. Svetujem, da so člani družine oblečeni v oblačila usklajenih barv (čim manj barvnih kombinacij in vzorcev na oblačilih).

Izogibajte se kombiniranju oblačil v močnih živih barvah ter oblačilom s kričečimi vzorci in potiski, ker lahko prevzamejo pozornost na fotografiji.

V studiu so za izposojo na voljo oblačila in modni dodatki za deklice in dečke od cca 5 do 10 let (primeri na fotografijah).

Božično slikanje.

5. Kdaj dobimo fotografije?

Božične fotografije vam bom poslal v roku enega tedna po fotografiranju. Prejeli boste večje število fotografij, med katerimi jih boste lahko izbrali 8. Če boste želeli, lahko dokupite dodatne fotografije.

6. Ponujate tudi darilni bon za božično fotografiranje?

Darilni bon za božično fotografiranje je hkrati doživetje in čudovit dolgotrajen spomin. Bon v fizični obliki lahko prevzamete v Domžalah, lahko ga pošljem po pošti ali po email-u v elektronski obliki. Celotno ponudbo si lahko ogledate na strani Darilni boni za fotografiranje.

Fotografiranje v času božiča.

7. Nudite tudi možnost urejanja makeup-a in frizure?

Da boste brezhibno urejene, je kot dodatna storitev na voljo tudi make up in urejanje frizure. Za to lahko po predhodnem dogovoru poskrbi profesionalna vizažistka Urška Grošelj.

KONTAKT

email: info@andrazgregoric.com

telefon: +386 31 504 434

Prijave in vprašanja mi lahko pošljete tudi preko kontaktnega obrazca:

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.
Fotografiranje za praznike v letu 2022.
Praznično slikanje v letu 2022.