Darilni boni za fotografiranje

Darilni bon za fotografiranje Andraža Gregoriča.

Podarite priložnost, da se ujamejo spomini, ki bodo na obraz vedno narisali nasmeh.

Razveselite svoje najdražje in podarite darilni bon za fotografiranje družine, para, nosečnice, novorojenčka ali portretno fotografiranje. Lahko pa naročite tudi darilni bon za fotografiranje poroke ali oblikovanje poročne foto knjige.

Izbirate lahko med darilnimi boni, ki vsebujejo dve, štiri ali petindvajset profesionalno obdelanih fotografij v digitalni obliki. Fotografiranje poteka v naravi, v okolici Domžal, v vseh letnih časih. Paket 25 fotografij ponuja možnost fotografiranja tudi na drugi željeni lokaciji (z doplačilom potnih stroškov).

Za nakup darilnega bona me kontaktirajte na info@andrazgregoric.com ali pokličite 031 504 434.

Darilni boni za fotografiranje so na voljo tudi v cvetličarni Slovnik v Ihanu (Breznikova cesta 56, 1230 Domžale).

Darilni boni - cenik fotografiranja

Darilni boni za družinsko fotografiranje.
Možen je tudi nakup darilnih bonov za poročno fotografiranje.

Družinsko fotografiranje

Trenutki, ki jih preživimo skupaj kot družina, so eni najpomembnejših v našem življenju. Družinsko fotografiranje poteka v sproščenem vzdušju, med sprehodom v naravi, kjer se v fotografski objektiv ujamejo spomini na igro, smeh in objeme.

Vabljeni k ogledu galerije Družinsko fotografiranje.

Cena: 2 fotografiji - 25 eur / 4 fotografije - 40 eur / 25 fotografij - 130 eur

Fotografiranje z vnuki

Med starimi starši in vnuki se pretaka ogromno topline in ljubezni. Naj bo fotografiranje z vnuki priložnost, da se v fotografski objektiv ujamejo trenutki, ki bodo na obraz vedno narisali nasmeh.

Vabljeni k ogledu galerije Družinske fotografije.

2 fotografiji - 25 eur / 4 fotografije - 40 eur / 25 fotografij 130 eur

Fotografiranje para

Ljubezen je najmočnejša sila na svetu, ljubezen se čuti in njena energija običajno prevzame vse v okolici. Fotografiranje para med sprehodom po obrobju gozda ujame trenutke, ki izžarevajo ljubezen in povezanost.

Vabljeni k ogledu galerije Fotografiranje para.

Cena: 2 fotografiji - 25 eur / 4 fotografije - 40 eur / 25 fotografij - 130 eur

Portretno fotografiranje

Kreativno portretno fotografiranje poteka v sproščenem vzdušju, med sprehodom po obrobju gozda in travnika. Darilni bon za portretno fotografiranje je namenjen eni osebi.

Cena: 2 fotografiji - 25 eur / 4 fotografije - 40 eur / 25 fotografij - 130 eur

Nosečniško fotografiranje

Lepo je, če trenutke pričakovanja novorojenčka v svoj fotografski objektiv ujame profesionalni fotograf, da bodo fotografije časa pred rojstvom celotno družino razveseljevale tudi kasneje.

Vabljeni k ogledu galerije Nosečniško fotografiranje.

Cena: 2 fotografiji - 25 eur / 4 fotografije - 40 eur / 25 fotografij - 130 eur

Fotografiranje novorojenčka

Ko družina pridobi novega člana, je čas, da se te trenutke ujame v objektiv. Fotografiranje novorojenčka poteka na domu, kjer se novorojenček počuti najbolj udobno. Ustvarijo se spontane fotografije novorojenčka in njegove družine.

Vabljeni k ogledu galerije Fotografiranje novorojenčka.

Cena: 25 fotografij - 150 eur

Fotografiranje poroke

Razveselite bodoča mladoporočenca in jima podarite darilni bon za fotografiranje poroke. Vrednost darilnega bona je v višini vaših želja in lahko najem poročnega fotografa pokrije delno ali v celoti. Za več informacij me kontaktirajte na info@andrazgregoric.com ali pokličite 031 504 434.

Vabljeni k ogledu galerije Fotografiranje poroke.

Poročni foto album

Podarite trajen spomin na poročni dan – visoko kvaliteten poročni foto album. Vrednost darilnega bona je v višini vaših želja in lahko oblikovanje poročnega foto albuma pokrije delno ali v celoti. Za več informacij me kontaktirajte na info@andrazgregoric.com ali pokličite 031 504 434.

Vabljeni k ogledu strani Poročni foto album.