Poročna fotografija

Unikatna poročna fotografija

Vsaka poroka je zgodba zase in vsaka svojevrsten izziv. Moja poročna fotografija pripoveduje njeno neponovljivo zgodbo in jo hrani za večen spomin.

Poročna fotografija je kombinacija portretne in reportažne fotografije. V ospredju sta mladoporočenca, poleg njiju pa je pozornost fotografa usmerjena tudi na samo dogajanje, neponovljive trenutke in čustva na obrazih svatov.

Portret neveste na Prešernovem trgu.

Spomin na poročni dan je nekaj izjemno lepega in ob pogledu na poročne fotografije, ki bodo pripovedovale zgodbo o tem nepozabnem dogodku, ga bosta še dolgo podoživljala. S pravočasno in premišljeno odločitvijo, kdo bo vajin poročni fotograf, bosta poskrbela za to, da bosta poročne fotografije vsakokrat z veseljem pregledovala in da vama bo poročna foto knjiga v ponos.

Poročna fotografija na prostem.

Poročne foto knjige

Poročna fotografija najlepše pride do izraza v obliki poročne foto knjige. V moji ponudbi so štiri kolekcije poročnih foto knjig, kvalitetnega evropskega proizvajalca. Razlikujejo se glede na velikost, material in način vezave. Zunanji videz platnice si izbereta sama. Izgled poročne knjige je eleganten in dovršen. Na voljo so manjši duplikati za obdarovanje staršev in prič, ter škatle za shranjevanje knjig. Ponujam visoko kakovostne poročne foto knjige, ki so med najboljšimi na tržišču.


USB poročni darilni paket

Poročna fotografija zahteva popolno osredotočenost fotografa na dogodek, da v svoj objektiv ujame prave trenutke. Med samim fotografiranjem poroke je narejenih ogromno fotografij, ki jih fotograf kasneje pregleda, izbere in digitalno obdela. Vse izbrane in obdelane poročne fotografije bosta prejela v digitalni obliki v visoki ločljivosti.

Če se odločita, da bom na vajini poroki prisoten 10 ur ali več, bosta prejela tudi poročni darilni paket:

  • USB ključek s fotografijami
  • 5 fotografij (10x15 cm) natisnjenih na visoko kakovosten fotografski papir

Pogosta vprašanja in odgovori

1. Kdaj bova dobila poročne fotografije?

Za prvi vtis, vama bom nekaj dni po poroki, poslal pet fotografij. Vse ostale fotografije pa bosta prejela v roku dveh do petih tednov po poroki.

2. V kakšni obliki bodo fotografije?

Poročne fotografije bosta prejela profesionalno obdelane v digitalni obliki v visoki ločljivosti. Če bom na vajini poroki prisoten 10 ur ali več, jih bosta prejela v darilnem paketu na USB ključku.

3. Lahko izdelate fotografije v tiskani obliki?

Po naročilu lahko izdelam barvne in črno bele fotografije v tiskani obliki. Na voljo so različni formati in odlična obstojnost izpisa na visoko kvalitetnem foto papirju. Na voljo je tudi fotoplatno.

4. Kakšne poročne foto knjige imate v ponudbi?

Sodelujem s priznanim evropskim proizvajalcem foto knjig, ki so med najboljšimi na tržišču. V ponudbi imam štiri kolekcije poročnih foto knjig, manjše duplikate za obdarovanje staršev in prič, ter škatle za shranjevanje knjig.

Poročne foto knjige so elegantnega videza. Razlikujejo se glede na velikost, material in način vezave. Z veseljem vama jih bom pokazal na našem spoznavnem srečanju in razložil podrobnosti.

5. Koliko časa se čaka na fotoknjigo?

Predogled fotoknjige vama bom poslal čez približno štiri do osem tednov po poroki. Ko bomo uskladili izbor fotografij, končni videz in ostale podrobnosti, bom vajino poročno fotoknjigo poslal v tisk. Čez približno dva do štiri tedne zatem, pa bo poročna fotoknjiga v fizični obliki prispela na moj naslov.

6. Je v vaši ponudbi tudi spletna galerija z geslom?

Na vajino željo vama lahko ustvarim spletno galerijo z geslom. Dobila jo bosta brezplačno. Dostop do vajinih poročnih fotografij bodo imele tiste osebe, ki jim bosta zaupala geslo.


Stopimo v stik. Z veseljem prisluhnem vajinim željam.

E-mail
  • info@andrazgregoric.com

Telefon
  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.