Poročna fotografija

Unikatna poročna fotografija

Vsaka poroka je zgodba zase in vsaka svojevrsten izziv. Moja poročna fotografija pripoveduje njeno neponovljivo zgodbo in jo hrani za večen spomin.

Poročna fotografija je kombinacija portretne in reportažne fotografije. V ospredju sta mladoporočenca, poleg njiju pa je pozornost fotografa usmerjena tudi na samo dogajanje, neponovljive trenutke in čustva na obrazih svatov.

Portret neveste na Prešernovem trgu.

Spomin na poročni dan je nekaj izjemno lepega in ob pogledu na poročne fotografije, ki bodo pripovedovale zgodbo o tem nepozabnem dogodku, ga bosta še dolgo podoživljala. S pravočasno in premišljeno odločitvijo, kdo bo vajin poročni fotograf, bosta poskrbela za to, da bosta poročne fotografije vsakokrat z veseljem pregledovala in da vama bo poročna foto knjiga v ponos.

Poročna fotografija na prostem.

Poročne foto knjige

Poročna fotografija najlepše pride do izraza v obliki poročne foto knjige. V moji ponudbi so štiri kolekcije poročnih foto knjig, kvalitetnega evropskega proizvajalca. Razlikujejo se glede na velikost, material in način vezave. Zunanji videz platnice si izbereta sama. Izgled poročne knjige je eleganten in dovršen. Na voljo so manjši duplikati za obdarovanje staršev in prič, ter škatle za shranjevanje knjig. Ponujam visoko kakovostne poročne foto knjige, ki so med najboljšimi na tržišču.

USB poročni darilni paket

Poročna fotografija zahteva popolno osredotočenost fotografa na dogodek, da v svoj objektiv ujame prave trenutke. Med samim fotografiranjem poroke je narejenih ogromno fotografij, ki jih fotograf kasneje pregleda, izbere in digitalno obdela. Vse izbrane in obdelane poročne fotografije bosta prejela v digitalni obliki v visoki ločljivosti.

Če se odločita, da bom na vajini poroki prisoten 10 ur ali več, bosta prejela tudi poročni darilni paket:

  • USB ključek s fotografijami
  • obesek iz srebra v obliki srca, z vgraviranimi inicialkami vajinih imen
  • 10 fotografij (10x15 cm) natisnjenih na visoko kakovosten fotografski papir

Stopimo v stik. Z veseljem prisluhnem vajinim željam.

E-mail
  • info@andrazgregoric.com

Telefon
  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.