Kranj – poročni fotograf

Poročno fotografiranje – poročni fotograf Andraž Gregorič.

Poročno fotografiranje v mestu Kranj

Bo vajin poročni dan potekal v mestu Kranj in se zanimata za poročno fotografiranje? Sem Andraž Gregorič, poročni fotograf. Dobrodošla na moji spletni strani.

S fotografijo se ukvarjam profesionalno že več kot 15 let. Kot poročni fotograf sem imel priložnost fotografirati že več kot dvesto porok. Ko se dva zaobljubita drug drugemu v ljubezni, je to nepozaben dogodek. Trudim se doseči posnetke, ki so nekaj posebnega in ostanejo zapisani kot neprecenljiv spomin na poročni dan.

Vabljena k ogledu galerije Poročno fotografiranje, kjer bosta izvedela več o mojem ustvarjanju.

Dve duši z isto mislijo, dve srci bijeta v istem ritmu.

- J. Keats

Kranj – fotografiranje poroke

Povpraševanje za fotografiranje poroke mi lahko pošljeta na elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Navedita datum poroke ter vajine želje in dobila bosta povratno elektronsko sporočilo s ponudbo. V kolikor vama bo zanimiva, se bomo dogovorili za sestanek in se pogovorili o podrobnostih za fotografiranje vajine poroke v mestu Kranj.

Odlična priložnost, da navežemo stik in da spoznata moj način dela je tudi zaročno fotografiranje, ki je hkrati lahko tudi predpriprava na fotografiranje poroke. Več o tem si lahko ogledata v galeriji Zaročno fotografiranje.

Imate vprašanje? Stopite v stik z mano:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž