PROFESIONALNO LIČENJE

K dobri fotografiji veliko pripomore tudi profesionalno ličenje.

URŠKA GROŠELJ - VIZAŽISTKA - MASKERKA

Vizažistka Urška Grošelj se je že med študijem na likovni akademiji odločila za izobraževanje na področju ličenja. Leta 2008 je pridobila naziv vizažistka, leto kasneje pa je opravila še dodatni tečaj na RTV SLO in postala maskerka. Od takrat je minilo deset let in v tem času je kot vizažistka in maskerka pridobila izkušnje z delom na televiziji in v gledališču, na modnih fotografiranjih, snemanju reklamnih in glasbenih spotov ter oblikovanju maske za kratek film.

Njen cilj je, da se stranka počuti in izgleda čudovito.

PROFESIONALNO LIČENJE – PONUDBA IN CENIK

Ponudba za profesionalno ličenje za vse priložnosti :

Make up lahko uredi na domu ali drugi željeni lokaciji.

Oglejte si cenik za profesionalno ličenje.

AIRBRUSH LIČENJE

Vizažistka Urška Grošelj za profesionalno ličenje uporablja izdelke, ki obljubljajo kakovost. V svoji ponudbi ima nanašanje dolgo obstojnega pudra v airbrush tehniki, pri kateri s tankim nanosom pudra dosežemo naraven, enakomeren ten in svež videz kože.

Nanašanje pudra z airbrush makeup napravo.

Z napravo imenovano airbrush se puder v zelo tankem sloju razprši po obrazu. Tako že samo z nekaj kapljicami pudra dosežemo brezhiben videz kože. Puder, ki ga uporabljam za airbrush makeup, je visokokakovosten in je na silikonski osnovi. Obstojen je do 18 ur, se ne briše in vseskozi daje vtis svežine na vseh tipih kože.

**[Airbrush ličenje](https://www.urskagroselj.com/airbrush-makeup) se odlično obnese pri prekrivanju kožnih nepravilnosti, pigmentnih madežih in aknah. Pri nanašanju pudra z airbrushem ni stika s kožo kot na primer pri običajni uporabi gobic in čopičev, kar pomeni, da sta razvoj bakterij in možnost raznašanja kožnih alergij zmanjšana na minimum**.

Airbrush makeup nudi:

  • prekrivnost
  • obstojnost 12-18 ur
  • minimalen nanos ličil
  • naraven in svež videz
  • ne pušča madežev na oblačilih
  • enakomeren ten

DARILNI BON ZA PROFESIONALNO LIČENJE

Razveselite svoje najdražje dame in podarite darilni bon za ličenje za posebne priložnosti, dnevno poslovni makeup, poročni make up, individualni tečaj ličenja ali svetovanje pri nakupu ličil.

Darilni bon za makeup.

Za ponudbo profesionalnega ličenja in nakup darilnih bonov kontaktirajte vizažistko Urško Grošelj na info@urskagroselj.com ali pokličite +386 40 607 724. Profesionalno ličenje lahko uredi tudi na domu ali drugi željeni lokaciji.

VIZAŽISTKA – MASKERKA KONTAKT

Za profesionalno ličenje in dodatne informacije pišite ali pokličite:

email: info@urskagroselj.com

telefon: +386 40 607 724

Sledite: Facebook