Reportažno fotografiranje

Reportažno in dokumentarno fotografiranje.
Reportažna fotografija.
Dokumentarna fotografija.

Reportažna fotografija

Nudim profesionalno fotografiranje poslovnih in zasebnih dogodkov ter prireditev. Zaupajte mi vaše želje in pričakovanja za fotografiranje dogodka na terenu: konferenca, seminar, otvoritev, praznovanje poslovne ali zasebne narave.

Naj reportažna fotografija pove zgodbo vašega dogodka, kako je potekal in kdo je bil udeležen. Reportažno in dokumentarno fotografiranje bo poskrbelo, da se v objektiv ujamejo trenutki, ki bodo vsem udeleženim ob pogledu na fotografije še dolgo ostali v lepem spominu.

Del celostne predstavitve podjetja je tudi korporativni portret vas in vaših sodelavcev. V kolikor se zanimate za fotografiranje za podjetja, oglaševalsko fotografiranje, poslovno fotografiranje, studijsko portretno fotografiranje, vabljeni k ogledu spletne strani PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE. Za ponudbo prilagojeno vašim željam, me kontaktirajte:

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

Vabljeni k ogledu dogodkov v galeriji Reportažno in dokumentarno fotografiranje. Spoznajte življenje (ne)običajnih ljudi v domačih in oddaljenih krajih ter raznovrstne dogodke in prireditve.