ZURICH - POROČNI FOTOGRAF

Zürich - Poročni fotograf

Zürich - Poročna fotografija

Je kraj vaše poroke v Zürichu in vas zanima poročna fotografija? Moje ime je Andraž Gregorič in sem poročni fotograf. Dobrodošli na moji spletni strani. 15 let se s fotografijo ukvarjam profesionalno. Kot poročni fotograf sem fotografiral že več kot 200 porok. Moj cilj je narediti popolne, unikatne fotografije, ki bodo postale neprecenljiv spomin na poročni dan.

Oglejte si galerijo Poročne fotografije, kjer lahko preberete več o mojem delu.

Love was made for me and you.

- N. K. Cole

Fotografiranje poroke v Zürichu

Če vam je moj stil fotografiranja všeč, me kontaktirajte. Povpraševanje za fotografiranje vaše poroke pošljite na moj elektronski naslov info@andrazgregoric.com. Sporočite datum vaše poroke, kakšni so vaši načrti in prejeli boste e-poštno sporočilo z mojo ponudbo. Če vam bo ponudba zanimiva, se bomo dogovorili o podrobnostih o fotografiranju vaše poroke v Zürichu.

Popolna priložnost, da stopimo v stik in vidite kakšen je moj način dela, je fotografiranje para. Več o tem si lahko ogledate v galeriji.

E-mail

  • info@andrazgregoric.com

Telefon

  • +386 31 504 434

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.

Lep pozdrav,

Andraž