Družinsko fotografiranje

Portret družine.

Družinsko fotografiranje v naravi ali foto studiu

Družinska fotografija v foto studiu.

Si želite ogledati več fotografij iz foto studia?

Oglejte si galerijo: Družinsko studijsko fotografiranje.


Otroci odrastejo kot bi mignil in kaj hitro nam ostanejo le še spomini na njihovo odraščanje. Trenutki, ki jih preživimo skupaj kot družina, so eni najpomembnejših v našem življenju.

Fotografiranje je čudovita priložnost, da se v različnih življenjskih obdobjih ujamejo spomini na odraščanje otrok in medsebojno povezanost ali na praznovanje pomembnega družinskega dogodka (rojstni dan, krst, prvi šolski dan...). Napolnite družinski album s profesionalnimi fotografijami, ki bodo v lep spomin tudi bodočim generacijam.

Družinsko fotografiranje poteka v naravi ali foto studiu v Domžalah. V sproščenem vzdušju, se ustvarijo fotografije celotne družine, mamice z otroki, očka z otroki ali le otrok... Za fotografiranje se lahko odločijo tudi stari starši z vnuki.

Pri svojem delu se trudim biti nevsiljiv, podam preprosta navodila za postavitev pred fotoaparatom. Na fotografijah želim prikazati družino takšno kot je; z nasmehi, objemi in razigranostjo.


Se zanimate za fotografiranje? Stopite v stik z mano.

E-mail

 • info@andrazgregoric.com

Telefon

 • +386 31 504 434


FOTOGRAFIRANJE DRUŽINE V NARAVI - CENA

Fotografija družine v naravi.

Izbirate lahko med paketi, ki vsebujejo 2, 4 ali 20 profesionalno obdelanih fotografij v digitalni obliki.

Cena:

 • 2 fotografiji - 25 eur
 • 4 fotografije - 40 eur
 • 20 fotografij - 170 eur
 • dodatna fotografija 9 eur

Fotografiranje poteka v Domžalah, v vseh letnih časih, v suhem vremenu. Paket 20 fotografij ponuja možnost fotografiranja tudi na drugi želeni lokaciji (z doplačilom potnih stroškov 0,37 eur/km).


FOTOGRAFIRANJE DRUŽINE V FOTO STUDIU - CENA

Studijsko družinsko fotografiranje.

Izbirate lahko med paketoma, ki vsebujeta 4 ali 15 profesionalno obdelanih fotografij v digitalni obliki.

Cena:

 • 4 fotografije - 60 eur
 • 15 fotografij - 190 eur
 • dodatna fotografija 13 eur

Studijsko fotografiranje poteka v studiu v Domžalah (Preloška cesta 3, 1230 Domžale).

Za ogled celotne ponudbe vabljeni k ogledu strani Družinsko fotografiranje v foto studiu.


DRUŽINSKA FOTO KNJIGA

Profesionalne družinske fotografije najlepše pridejo do izraza v obliki foto knjige.

Sodelujem s priznanim evropskim proizvajalcem, ki poskrbi za vrhunski končni izdelek. V ponudbi imam dve različici družinske foto knjige, manjše knjige za obdarovanje ter škatle za shranjevanje knjig. Trde platnice so lahko iz blaga (na voljo različne barve) ali s fotografijo. Natisnjene fotografije so zaščitene proti praskam. V kolikor imate željo, da vaše družinske fotografije oblikujem v foto knjigo, mi povejte in seznanil vas bom s podrobnostmi.

Foto knjigo z družinskimi fotografijami boste prejeli v predogled čez približno tri tedne po fotografiranju. Ko bomo uskladili želje glede izbora fotografij in končnega videza, bo foto knjiga pripravljena na tisk.

Družinska fotografija v naravi.

DRUŽINSKE FOTOGRAFIJE V TISKANI OBLIKI

Natisnite dragocene trenutke v krogu najbližjih, da bodo varno shranjeni v družinskem foto albumu.

Nudim izdelavo visokokakovostnih fotografij v tiskani obliki. Izbirate lahko med dvema vrstama foto papirja (sijaj ali mat) in različnimi velikostmi:

 • 10 x 15 cm
 • 13 x 18 cm
 • 15 x 20 cm
 • 21 x 30 cm
 • 30 x 42 cm

Fotografija na platno:

 • 30 x 45 cm = 60 eur
 • 40 x 50 cm = 90 eur

Možne so tudi druge velikosti.


DARILNI BON

Želite podariti nekaj drugačnega?

Darilni bon za fotografiranje, je hkrati doživetje in čudovit dolgotrajen spomin. Izkažite pozornost in podarite darilni bon za fotografiranje.

Za nakup darilnega bona me pokličite na 031 504 434 ali pišite na info@andrazgregoric.com.

Darilni boni za 40 eur so na voljo tudi v nakupovalnem središču Aleja, Ljubljana, v trgovini 1001 dar.


Oglejte si tudi:

Družinski sprehod.

DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA – POGOSTA VPRAŠANJA

1. Kaj obleči za družinsko slikanje?

Za fotografiranje svetujem, da so člani družine oblečeni v oblačila usklajenih barv. Manj kot je barvnih kombinacij in vzorcev na oblačilih, bolj harmonično in povezano bo delovala skupina na fotografiji.

Izogibajte se kombiniranju oblačil v močnih živih barvah ter oblačilom s kričečimi vzorci in potiski, ker lahko prevzamejo pozornost na fotografiji.

Za fotografiranje v naravi predlagam kombinacije enobarvnih oblačil:

 • v svetlih odtenkih (bela, bež, siva) ali
 • v pastelnih barvah (rumena, rožnata, modra...) ali
 • v zemeljskih barvah (umirjeni odtenki rjave, rdeče, zelene) ali
 • jeans v kombinaciji z belo.

Studijsko fotografiranje družine poteka v foto studiu. Foto ozadje in scena sta bela, zato zelo lepo izpadejo oblačila v svetlih nevtralnih odtenkih (bela, bež, siva). Za ženske predlagam obleke, krila, pletenine, čipko, til, za moške pa zgornji del oblačila z ovratnikom. Na sceni ste lahko bosi.

2. Kako premagati nesproščenost (otroka) pred fotoaparatom?

Nekateri otroci se ne marajo fotografirati, drugi pa se odločijo, da jim ni do tega, ravno na dan fotografiranja. Brez skrbi. Zavedam se, da se otroci ne smejijo na ukaz. Prav tako se trudim, da bi bilo čim manj prisiljenih in zaigranih nasmeškov.

Pri premagovanju zadrege pred fotoaparatom, največkrat pomagajo različne igrice (žgečkanje, ulovi me, skakanje, konjiček itd.) ali družba najljubše igrače. Vi pa ste tisti, ki najbolje poznate otroka in veste kaj je tisto, kar ga sprosti. Med lovljenjem po travniku in objemanjem, pa se boste zagotovo sprostili tako vi, kot vaš otrok.

Družinski portret z dojenčkom.

3. Kje poteka fotografiranje?

Fotografiranje v naravi poteka v Domžalah, v vseh letnih časih, v suhem vremenu. Z doplačilom potnih stroškov je možno tudi fotografiranje na drugi želeni lokaciji.

Fotografiranje v studiu poteka na Preloški cesti 3, 1230 Domžale.

4. Koliko časa traja fotografiranje?

Dolžina fotografiranja je odvisna od izbranega paketa, od 15 min do 45 min. Seveda pa se prilagodim ritmu družine in pripravljenosti najmlajših za fotografiranje.

5. Katero uro dneva predlagate za fotografiranje?

Najboljši čas za fotografiranje v naravi, je v poznih popoldanskih urah. Za točno uro se uskladimo ob rezervaciji termina. Fotografiranje v studiu poteka v terminih po dogovoru.

6. Presenetilo nas je slabo vreme.

V primeru slabega vremena, lahko fotografiranje v naravi prestavimo na drug termin.

7. Kdaj dobimo fotografije?

Fotografije vam bom poslal v roku enega tedna po fotografiranju. Prejeli boste večje število fotografij, med katerimi si jih boste lahko izbrali toliko, kot jih vsebuje zakupljen paket. Če boste želeli, lahko dokupite dodatne fotografije.

Trenutki z družino.

8. V kakšni obliki dobimo fotografije?

Izbrane in obdelane fotografije prejmete v digitalni obliki v visoki ločljivosti. Po naročilu lahko izdelam tudi fotografije v tiskani obliki in fotoknjigo.

9. Ali ponujate tudi fotografiranje v foto studiu?

Da. Možno je tudi fotografiranje v foto studiu v Domžalah (Preloška cesta 3). Potrebna je predhodna najava na telefonsko številko 031 504 434 ali e-mail info@andrazgregoric.com.

10. V kakšne namene lahko uporabljamo fotografije?

Fotografije lahko uporabljate za osebne namene – tiskanje in objava na družabnih omrežjih (Facebook, Instagram,...) Vesel bom, če me ob objavah podpišete kot avtorja - Andraž Gregorič.

Uporaba fotografij v promocijske namene ni dovoljena brez moje pisne privolitve.

11. Kako rezervirati termin?

Povpraševanje za fotografiranje mi lahko pošljete na elektronski naslov info@andrazgregoric.com ali pokličete 031 504 434 in dogovorili se bomo o terminu fotografiranja ter ostalih podrobnostih.

Slikanje družine.

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorim.

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.