Družinsko fotografiranje

Družinska fotografija.

Družinsko fotografiranje v naravi

Otroci odrastejo kot bi mignil in kaj hitro nam ostanejo le še spomini na njihovo odraščanje. Trenutki, ki jih preživimo skupaj kot družina, so eni najpomembnejših v našem življenju.

Fotografiranje družine je čudovita priložnost, da se v različnih življenjskih obdobjih ujamejo spomini na odraščanje otrok in medsebojno povezanost ali na praznovanje pomembnega družinskega dogodka (rojstni dan, krst, prvi šolski dan...) Napolnite družinski album s profesionalnimi fotografijami, ki bodo v lep spomin tudi bodočim generacijam.

Družinsko fotografiranje poteka v naravi ali foto studiu. V sproščenem vzdušju, se ustvarijo fotografije celotne družine, mamice z otroki, očka z otroki ali le otrok... Za fotografiranje se lahko odločijo tudi stari starši z vnuki.

Pri svojem delu se trudim biti nevsiljiv, podam preprosta navodila za postavitev pred fotoaparatom. Na fotografijah želim prikazati družino takšno kot je; z nasmehi, objemi in razigranostjo.

Se zanimate za družinsko fotografiranje? Stopite v stik z mano.

E-mail

 • info@andrazgregoric.com

Telefon

 • +386 31 504 434

Fotografiranje družine.

DRUŽINSKA FOTOGRAFIJA – POGOSTA VPRAŠANJA

1. Kaj obleči za fotografiranje?

Za fotografiranje svetujem, da so člani družine oblečeni v oblačila usklajenih barv. Manj kot je barvnih kombinacij in vzorcev na oblačilih, bolj harmonično in povezano bo delovala skupina na fotografiji.

Izogibajte se kombiniranju oblačil v močnih živih barvah ter oblačilom s kričečimi vzorci in potiski, ker lahko prevzamejo pozornost na fotografiji.

Za fotografiranje družine v naravi predlagam kombinacije enobarvnih oblačil:

 • v svetlih odtenkih (bela, bež, siva) ali
 • v pastelnih barvah (rumena, rožnata, modra...) ali
 • v zemeljskih barvah (odtenki rjave, rdeče, zelene) ali
 • jeans v kombinaciji z belo

Studijsko fotografiranje družine poteka na toplem v foto studiu. Foto ozadje in scena sta bela, zato zelo lepo izpadejo oblačila v svetlih nevtralnih odtenkih (bela, bež, siva). Za ženske predlagam obleke, krila, pletenine, čipko, til, za moške pa zgornji del oblačila z ovratnikom. Na sceni ste lahko bosi.

2. Kako premagati nesproščenost (otroka) pred fotoaparatom?

Nekateri otroci se ne marajo fotografirati, drugi pa se odločijo, da jim ni do tega, ravno na dan fotografiranja. Brez skrbi. Zavedam se, da se otroci ne smejijo na ukaz. Prav tako se trudim, da bi bilo čim manj prisiljenih in zaigranih nasmeškov.

Pri premagovanju zadrege pred fotoaparatom, največkrat pomagajo različne igrice (žgečkanje, ulovi me, skakanje, konjiček itd.) ali družba najljubše igrače. Vi pa ste tisti, ki najbolje poznate otroka in veste kaj je tisto, kar ga sprosti. Med lovljenjem po travniku in objemanjem, pa se boste zagotovo sprostili tako vi, kot vaš otrok.

3. Kje poteka fotografiranje?

Družinsko fotografiranje v naravi, poteka v okolici Domžal, v vseh letnih časih, v suhem vremenu. Z doplačilom potnih stroškov je možno tudi fotografiranje na drugi željeni lokaciji.

Fotografiranje v studiu pa poteka na Preloški cesti 3, 1230 Domžale.

4. Koliko časa traja fotografiranje?

Dolžina fotografiranja je odvisna od izbranega paketa, od 15 min do 45 min. Seveda pa se prilagodim ritmu družine in pripravljenosti najmlajših za fotografiranje.

5. Katero uro dneva predlagate za fotografiranje?

Najboljši čas za fotografiranje v naravi, je v poznih popoldanskih urah. Za točno uro se uskladimo ob rezervaciji termina. Fotografiranje v studiu poteka po dogovoru.

Trenutki z družino.

6. Presenetilo nas je slabo vreme.

V primeru slabega vremena, lahko fotografiranje v naravi prestavimo na drug termin.

7. Kdaj dobimo fotografije?

Fotografije vam bom poslal v roku enega tedna po fotografiranju. Prejeli boste večje število fotografij, med katerimi si jih boste lahko izbrali tolikoj, kot jih vsebuje zakupljen paket. Če boste želeli, lahko dokupite dodatne fotografije.

8. V kakšni obliki dobimo fotografije?

Izbrane in obdelane fotografije prejmete v digitalni obliki v visoki ločljivosti. Po naročilu lahko izdelam tudi fotografije v tiskani obliki in fotoknjigo.

9. Ali ponujate tudi fotografiranje v foto studiu?

Da. Možno je tudi fotografiranje v foto studiu v Domžalah (Preloška cesta 3). Potrebna je predhodna najava na telefonsko številko 031 504 434 ali email info@andrazgregoric.com.

10. V kakšne namene lahko uporabljamo fotografije?

Fotografije lahko uporabljate za osebne namene – tiskanje in objava na družabnih omrežjih (fb, instagram,...) Vesel bom, če me ob objavah podpišete kot avtorja; Andraž Gregorič.

Uporaba fotografij v promocijske namene ni dovoljena brez moje pisne privolitve.

11. Kako rezervirati termin?

Povpraševanje za fotografiranje mi lahko pošljete na elektronski naslov info@andrazgregoric.com ali pokličete 031 504 434 in dogovorili se bomo o terminu fotografiranja ter ostalih podrobnostih.

Družinska fotografija v naravi.

FOTOGRAFIRANJE DRUŽINE V NARAVI - CENA

Izbirate lahko med paketi, ki vsebujejo 2, 4 ali 25 profesionalno obdelanih fotografij v digitalni obliki.

Cena:

 • 2 fotografiji - 25 eur
 • 4 fotografije – 40 eur
 • 25 fotografij - 130 eur + 5 razvitih fotografij (10x15cm)
 • dodatna fotografija 8 eur

Fotografiranje poteka v okolici Domžal, v vseh letnih časih, v suhem vremenu. Paket 25 fotografij ponuja možnost fotografiranja tudi na drugi željeni lokaciji (z doplačilom potnih stroškov).

DRUŽINSKA FOTO KNJIGA

Profesionalne družinske fotografije najlepše pridejo do izraza v obliki foto knjige.

Sodelujem s priznanim evropskim proizvajalcem, ki poskrbi za vrhunski končni izdelek. V ponudbi imam dve različici družinske foto knjige, manjše knjigice za obdarovanje ter škatle za shranjevanje knjig. Trde platnice so lahko iz blaga (na voljo različne barve) ali s fotografijo. Natisnjene fotografije so zaščitene proti praskam. V kolikor imate željo, da vaše družinske fotografije oblikujem v foto knjigo, mi povejte in seznanil vas bom s podrobnostmi.

Foto knjigo z družinskimi fotografijami boste prejeli v predogled čez približno tri tedne po fotografiranju. Ko bomo uskladili želje glede izbora fotografij in končnega videza, bo foto knjiga pripravljena na tisk.

DRUŽINSKE FOTOGRAFIJE V TISKANI OBLIKI

Natisnite dragocene trenutke v krogu najbližjih, da bodo varno shranjeni v družinskem foto albumu.

Nudim izdelavo visokokakovostnih fotografij v tiskani obliki. Izbirate lahko med dvema vrstama foto papirja (sijaj ali mat) in različnimi velikostmi:

 • 10 x 15 cm
 • 13 x 18 cm
 • 15 x 20 cm
 • 21 x 30 cm
 • 30 x 42 cm

DARILNI BON

Želite podariti nekaj drugačnega?

Darilni bon za fotografiranje družine, je hkrati doživetje in čudovit dolgotrajen spomin. Izkažite pozornost in podarite darilni bon za družinsko fotografiranje.

Za nakup darilnega bona me pokličite na 031 504 434 ali pišite na info@andrazgregoric.com.

Darilni boni do 25 eur so na volju tudi v nakupovalnem središču Aleja, Ljubljana, v trgovini 1001 dar.

Oglejte si tudi:

Družinski sprehod.

Imate vprašanje? Z veseljem vam odgovorim.

S klikom na gumb »Pošlji« se strinjate, da lahko vpisane podatke uporabimo za odgovor na vaše sporočilo. Več o tem na strani Politika zasebnosti.