Mnenja poročenih parov – popolna poroka

Poroka je eden najbolj vznemirljivih in srečnih dogodkov v skupnem življenju para. Vsaka poroka je edinstvena in fotograf, ki mu je zaupana naloga, da ovekoveči ta dogodek, je vsakič znova pred svojevrstnim izzivom.

Kdo bo pravi fotograf za poroko, je za marsikateri par pomemben del načrtovanja poroke. Pomembno je, da se par s poročnim fotografom ujame in mu zaupa. Tako bo poročni dan ovekovečen, kot sta si vedno želela. Naj bo poroka popolna.

Fotograf in popolna poroka.

Mnenja poročenih parov o fotografu

Preberite si mnenja poročnih parov, ki so se odločili, da bo njihovo poroko fotografiral poročni fotograf Andraž Gregorič.

Tanja in Rok

Poročni dan je kot vsem parom tudi nama bil zelo pomemben in sva si za načrtovanje poroke vzela kar veliko časa. Ker nama dobre fotografije ogromno pomenijo, je bila ena prvih stvari pri organizaciji torej iskanje poročnega fotografa. Teh je danes res veliko, a vsi stili nama niso bili všeč, iskala sva nekaj unikatnega in kvalitetnega, da bova z veseljem velikokrat gledala najine poročne fotografije. Tako sva naletela na Andraža, pregledala vse njegove dotedaj objavljene poročne fotografije in poročne fotoknjige, ki jih je imel s sabo na sestanku. Prepričale so naju. Všeč nama je bilo, da smo se lepo ujeli in sva bila med fotografiranjem sproščena, tiste minute poročnega dne in zaročnega fotografiranja pa so bile tudi lep in pomemben del celotne zgodbe. Super je tudi, da sta bila na poročni dan fotografa dva, saj sva se pripravljala vsak na svojem domu. Hvala, Andraž, za sodelovanje, vrhunske fotografije in odlično oblikovano fotoknjigo, ki jo rada pogledava in tako obujava spomine na ta poseben dan.

Helena in Kristijan

Izbira fotografa, ki bo v objektiv ujel najpomembnejše trenutke poročnega dne, je bila za naju izredno pomembna. Na predporočnem fotografiranju sva spoznala Andraža in ko smo hiteli po poljih, da smo na Andražu poznanih kotičkih ujeli pravo svetlobo, smo se ob občudovanju narave hitro ujeli in spoznali. In na poročni dan je bilo vse popolno…sproščeni in dobro razpoloženi svatje, lep sončen dan, dan poln ljubezni in presenečenj. Vse je bilo potrebno le še pravilno ujeti v objektiv in Andražu je z njegovo sproščenostjo, nasmejanostjo in nevsiljivostjo to definitivno uspelo. In poročni album. Pustil naju je brez besed.

Anja in Matej

Izbira fotografa za najino poroko res ni bila težka odločitev. Andraževo delo sva poznala že od prej in sva vedela, da je fotograf na nivoju in ker sva si to želela tudi za najino poroko, saj so nama fotografije zelo pomemben del, je bil Andraž najina prva izbira in rezerviran kot ena prvih stvari, ki jih potrebuješ za nepozabno doživetje. Da je bila najina odločitev pravilna, se je izkazalo tudi na poročni dan. Skupaj s sodelavcem sta bila 100% profesionalna, natančna, prijazna, ustregla sta vsem najinim željam in kar je najbolj pomembno je to, da je bilo fotografiranje z njima zares prijetno in sproščeno, končni izdelki pa so bili čudoviti in nama bodo kot lep spomin ostali za vse življenje. Hvala :)

Špela in Anže

Čeprav je minilo že nekaj let, spomin na najin poročni dan ostaja živ. Kot bi bilo včeraj. Tudi ali predvsem zaradi fotografij, ki obudijo tiste trenutke, zbudijo čustva, naježijo kožo. Andraž je bil čudovit poročni fotograf. Intimen, sproščen, neopazen in nevsiljiv, toda končni rezultat je pokazal, da je bil vsak trenutek tam, kjer je moral biti. Hvala, Andraž.

Andreja in Mitja

Andraža sva srečala na poroki od prijateljev in bila navdušena nad fotografijami. Zato sva ga izbrala tudi za najino poroko ter zaročno fotografiranje. Želela sva sproščeno vzdušje in Andraž naju je razumel in upošteval, poleg tega pa ima neverjetno oko za kompozicijo, svetlobo ter zna odlično ujeti prave trenutke. Krasne fotografije nama bodo ostale za vedno, vsekakor ga lahko priporočiva vsakomur.

Michaela in Ilija

We are very happy that we chose Andraz Gregoric as our wedding photographer. He managed to capture all the important moments of our special day and proved to have an incredible eye for details. Even though he didn`t know the people at the wedding, he quickly realized which of them were particularly close to us. So, we have a lot of pictures of close family members, best man/maid of honor, and close friends. We had a wonderful shooting in the rain and Andraz didn’t mind getting wet at all. Thus, he managed to take many gorgeous pictures and we are very thankful for that. He is very dedicated to his work and tries to fulfill the individual wishes of his clients. We warmly recommend this photographer.