Cenik fotografiranja

Preverite ponudbo fotografiranja za vse priložnosti in si oglejte cenik fotografiranja. Izbirate lahko med paketi, ki vsebujejo dve, štiri ali petindvajset profesionalno obdelanih fotografij v digitalni obliki. Fotografiranje poteka v naravi, v okolici Domžal, v vseh letnih časih. Paket 25 fotografij vključuje 5 razvitih fotografij (10x15cm) in ponuja možnost fotografiranja tudi na drugi željeni lokaciji (z doplačilom potnih stroškov).

Družinsko fotografiranje in fotografiranje z vnuki

Družinsko fotografiranje poteka v sproščenem vzdušju, kjer se ustvarijo fotografije celotne družine, mamice z otroki, očka z otroki ali le otrok. Za fotografiranje se lahko odločijo tudi stari starši z vnuki.

Vabljeni k ogledu galerije Družinske fotografije.

Cena:

2 fotografiji - 25 eur / 4 fotografije - 40 eur /

25 fotografij + 5 razvitih fotografij (10x15cm) - 130 eur

Nosečniško fotografiranje

Obdobje nosečnosti in pričakovanje novorojenčka vsako žensko naredita prav posebno lepo. Dovolite, da te trenutke v svoj fotografski objektiv ujame profesionalni fotograf, da vas bodo razveseljevali tudi kasneje.

Vabljeni k ogledu galerije Nosečniško fotografiranje.

Cena:

2 fotografiji - 25 eur / 4 fotografije - 40 eur /

25 fotografij + 5 razvitih fotografij (10x15cm) - 130 eur

Fotografiranje novorojenčka

Fotografiranje novorojenčka poteka na domu, kjer se novorojenček počuti najbolj udobno. Fotografira se ga v njemu naravnih položajih, ležečega na hrbtu, ko spi, je buden ali med dojenjem. Ustvarijo se fotografije novorojenčka, mamice z novorojenčkom, očka z novorojenčkom in celotne družine.

Vabljeni k ogledu galerije Fotografiranje novorojenčka.

Cena:

25 fotografij + 5 razvitih fotografij (10x15cm) - 150 eur

Predporočno fotografiranje in fotografiranje para

Fotografiranje para med sprehodom po parku, obrobju gozda ali mestni ulici, ujame trenutke, ki izžarevajo ljubezen in povezanost. Fotografiranje para je namenjeno zaljubljenim vseh starosti.

Vabljeni k ogledu galerije Predporočno fotografiranje.

Cena:

2 fotografiji - 25 eur / 4 fotografije - 40 eur /

25 fotografij + 5 razvitih fotografij (10x15cm) - 130 eur

Fotografiranje poroke

Dovolita, da vajin nepozaben dogodek, v svoj fotografski objektiv ujame profesionalni poročni fotograf in ga spremeni v neprecenljiv spomin, ki ga bosta še dolgo podoživljala.

Vabljena k ogledu galerije Poročno fotografiranje.

V kolikor se zanimata za najem poročnega fotografa me za ponudbo kontaktirajta na info@andrazgregoric.com ali pokličita 031 504 434.

Poročna foto knjiga

Ponujam visoko kvalitetne poročne foto knjige, ki so med najboljšimi na tržišču. Za več informacij, vabljeni k ogledu strani Poročni foto album.

V kolikor se zanimate za oblikovanje poročne foto knjige me za ponudbo kontaktirajte na info@andrazgregoric.com ali pokličite 031 504 434.

Portretno fotografiranje

Kreativna portretna fotografija za objave na družbenih omrežjih, spletu ali za spomin. Naj profesionalna portretna fotografija izrazi vašo osebnost in naredi dober vtis. Fotografiranje lahko poteka v naravi, gozdu, parku, na sprehodu po mestu…

Cena:

2 fotografiji - 25 eur / 4 fotografije - 40 eur /

25 fotografij + 5 razvitih fotografij (10x15cm) - 130 eur

Obsežnejšo ponudbo portretnega fotografiranja si lahko ogledate na strani Portretno fotografiranje.

Reportažno, dokumentarno fotografiranje in fotografiranje dogodkov ter prireditev

Nudim profesionalno fotografiranje poslovnih in zasebnih dogodkov ter prireditev (konferenca, seminar, otvoritev, praznovanje poslovne ali zasebne narave).

Kontaktirajte me na info@andrazgregoric.com ali pokličite 031 504 434 in sestavil bom ponudbo prilagojeno vašim željam.

Vabljeni k ogledu galerije Reportažno in dokumentarno fotografiranje.

Darilni bon

Razveselite svoje najdražje in podarite darilni bon za fotografiranje družine, para, nosečnice, novorojenčka ali portretno fotografiranje. Po naročilu je na voljo tudi darilni bon za fotografiranje poroke ali oblikovanje poročne foto knjige.

Za nakup darilnega bona me kontaktirajte na info@andrazgregoric.com ali pokličite 031 504 434.

Darilni boni do 25 eur so na volju tudi v novem nakupovalnem središču Aleja, Ljubljana, v trgovini 1001 dar.

Darilni bon za fotografiranje lahko kupite in prevzamete prav tako v cvetličarni Slovnik v Ihanu (Breznikova cesta 56, 1230 Domžale).

Vabljeni k ogledu galerije Darilni boni za fotografiranje.

Cenik fotografiranja je v veljavi od 6. 1. 2020.